FK Uhlířské Janovice Odebírat novinky přes RSS RSS Feed

Uhlíři vyprovodili lídra s výpraskem

Neděle 11.10.2009 20:48 -- Autor: Pavel

Uhlířské Janovice - V dalším kole okresního přeboru přivítali uhlíři lídra soutěže, Nové Dvory.  Že však tabulkové postavení  neznamená předem daný výsledek, ukázal průběh hry na hřišti.

FK Uhlířské Janovice „B“ – Nové Dvory 4:0 ( 2:0 )

Se zajištěnou obranou vyztuženou 2 předstopery s možností doplňování jediného útočníka Formana vstoupili domácí hráči do zápasu. Taktiku plnili do puntíku, čímž si již do 30.min vypracovali dvougólové, zcela zasloužené vedení. V 7.min si Hurt zaběhl za obranu, kde přebral přesnou a dobře načasovanou nahrávku Vedrala, a po kličce Černému poprvé rozvlnil síť – 1:0. Šance domácího celku pokračovali jak na běžícím pásu – Před Hurtem ukopával Luňák na rohový kop, proti střele Hrstky výborně zasáhl Černý, který se vyznamenal i po zakončení Vedrala. Hosté se poprvé dostali do náznaku útočné akce ve 25.min po zaváhání Strnada na polovině hřiště, ovšem domácí bek svoji chybu následně napravil. Když ani o chvíli později z hranice malého vápna nepotvrdil Pospíšil pověst střelce po předložení míče Janem Rakem, udeřilo opět na druhé straně. Poté, co Černý v souboji s důrazným Hurtem neudržel míč, domácí hráč jej nahrál Formanovi, který bez problémů trefil opuštěnou svatyni – 2:0. Hráčům Nových Dvorů se nedařilo herně, ale dařilo se jim předvádět nepovolené zákroky, bohužel ze strany hlavního rozhodčího nijak kartami neoceňovanými. Emoce vzplály ve 35.min po „ penaltovém „ zákroku Jakuba Raka na T.Kulhánka, jehož hledal svoji přihrávkou Vedral. I když se i hostující fanoušci smířili s pok.kopem, hlavním rozhodčí byl jiného názoru. Ještě před odchodem do kabin zkoušeli střelecké štěstí T.Kulhánek, resp.Hrstka, oba však mířili mimo brankovou konstrukci.

Po změně stran začali hosté více aktivně, ale koncovku měli hodně nepřesnou. Nad bránu hlavičkoval Zelený, ze stand. situace také nad střílel Jan Rak, hodně mimo brankovou konstrukci zakončoval Pospíšil. Uhlíři čekali na svoji příležitost a chyby hostujících hráčů. Jedna z nich byla k vidění v 70.min, kdy T.Kulhánek vystihl rozehrávku novodvorské obrany, jeho tečovaná střela skončila těsně vedle. V 72.min znělo břevno po technickém zakončení Vedrala, ale v 76.min se již vlnila síť, a opět za zády Černého. Ten si plně neporozuměl se Špírkem, autorem malé domů, čehož využil pozorný a rychle reagující Hurt – 3:0. O vítězi utkání v tento moment již bylo jasno, otázkou zůstavala výše skóre. To se neměnilo poté, co si míč vyměnili Forman s Hrstkou a po střele prvně jmenovaného podruhé v utkání znělo břevno hostující svatyně. Povedený zápas rezervy uhlířů zakončil T.Kulhánek ranou mající parametry gólu měsíce – 4:0.

Povedl se mi zápas „ skromně poznamenal po vystřídání jeden z domácích hrdinů Patrik Hurt. „ Při prvním gólu mi to krásně nahrál Béďa ( Vedral ), poté jsem využil chyby golmana ( Černého ) a vylil jsem to Formanovi „, popsal první dva góly uhlířů z prvního poločasu, kdy sám jeden dal a druhý připravil pro svého spoluhráče. „ Mohl jsem dát i hattrick, šance jsem na to měl „, poznamenal ještě Patrik Hurt, autor 2 gólů.

„ Chtěl bych poděkovat hráčům, protože opravdu hráli výborně „ , klaněl se Ladislav Lukucz před svými svěřenci a v děkování pokračoval : „ Chtěl bych poděkovat divákům, kteří nás podpořili „. Trochu více očekával Ladislav Lukucz od soupeře : „ Hráli jsme výborný fotbal, naopak Nové Dvory mne trošku zklamali. Jedná se o první mančaft tabulky, který ještě neprohrál. Ale jak říkám, děkuji hlavně klukům za výkon, který předvedli , a samozřejmě divákům„, byla slyšet a cítit spokojenost Ladislava Lukucze s hrou i s výsledkem. Pochvalu si vysloužil střelec 2 gólů Patrik Hurt. „ Patrik hrál výborně, hrál nadoraz, střídaný byl z důvodu, že už nemohl“. Poslední slova Ladislava Lukucze opět patřila všem hráčům : „Chtěl bych ale poděkovat celému mančaftu, který si to 100% zaslouží „.

„ Po prohře 4:0 se těžko něco říká „, byl zklamán Josef Vančura. Přesto pro krátké hodnocení slova našel : „ Zápas jsme si prohráli sami. Po chybách naší obrany padly prakticky 3 branky, mluví se špatně po takovéto prohře „. Do zápasu v Uhlířských Janovicích nepoznali hráčí Nových Dvorů hořkost porážky : „ Je to první prohra v tomto ročníku, musíme si z toho vzít ponaučení „. Na závěr zopakoval hlavní příčiny porážky jeho týmu : „ Dnes jsme hlavně propadli v obraně, ani brankář se moc nevyznamenal, z toho všeho vyplývá porážka 0:4 „.

Branky: 7. a 76. Hurt, 25. Forman, 82. T. Kulhánek

Uhlíři: Hromádka – M.Jelínek, Stoupa, L.Bohatec, Hrbek, Strnad – Vedral, Hurt ( 75.min Cypra ), T.Kulhánek, Hrstka – Forman ( 87.min Forster )      Trenér : Lukucz Ladislav

Nové Dvory: Černý – Reichman, Špírek ( 84.min Čálek ), Zelený, Luňák ( 46.min Melezínek ) – Jakub Rak, Jan Rak, Michalec, Pátek – Pospíšil, Lev ( 77.min Procházka )  Mužstvo vedl Vančura Josef

Rozhodčí : Říha – Svoboda, Fischer   ŽK 0/1 ( Lev )

autor: Ladislav Brandejský


8 komentářů v "Uhlíři vyprovodili lídra s výpraskem"

  • Formic říká: (Říjen 13th, 2009 at 22:59 )

    :-DDD

  • LB říká: (Říjen 13th, 2009 at 20:08 )

    Patrik si o rozhovor opravdu řekl sám, ALE SVÝM VÝKONEM :-))

  • ........... říká: (Říjen 12th, 2009 at 10:00 )

    škoda že sis řekl o rozhovor sám…hlavně ať ten zápas nevleze moc do hlavy….

  • Hoša říká: (Říjen 11th, 2009 at 23:44 )

    pato gratuluji supr vykon…dobra parta(sestava)=dobry vykon. krasny zapas…ted je BECKO jak ma byt…doufam ze budete bodovat dal

  • panJiska říká: (Říjen 11th, 2009 at 22:53 )

    patriku dneska opravdu nadlidskej výkon po tom co si předvedl včera večer, vypít kýbl alkoholu a pak se vůbec odvážit jít hrát fotbal to je něco, nee fakt super výkon, doufám, že v tom budeš pokračovat dál!! ;))

  • kopr říká: (Říjen 11th, 2009 at 22:44 )

    Panove krasnej zapas,opravdu se na to dalo koukat.Musim smeknout pred panem hurtem,protoze na to ze rano nevedel kde je tak odehral paradni zapas a hlavne diky nemu se vyhralo.Uz by mel taky dostat sanci v acku.

  • hujer říká: (Říjen 11th, 2009 at 22:31 )

    to jako jo…hráli jsme skvěle…..mám obrovskou radost….,ze jsme porazili lídra..

  • Formic říká: (Říjen 11th, 2009 at 21:52 )

    Vynikající zápas pánové, takhle kdyby sme hráli furt sme do 3 místa.

  • Přidejte komentář

    Složte puzzle podle obrázku vpravo nahořeWordPress CAPTCHA